Olvasónapló

Könyvek, amiket olvastam és szívesen ajánlok - vagy nem ajánlok - másoknak is. Nem irodalmi elemzés, inkább csak egy emlékeztető magamnak, hogy melyik könyv hogyan került hozzám, mit gondoltam róla...

Most Másoknál

Olvasnivalók

Könyvespolcomról

Ezeket olvashatod

2007.09.17. 12:14 spg

Lázár Ervin: A kisfiú meg az oroszlánok

Régi és új olvasók találkozhatnak Bruckner Szigfriddel, Baltazárral és Arabellával ebben a meseregényben, természetesen Réber László grafikáival.

Az esti meseolvasásokkal újabb könyv végére értünk.

Számomra kicsit furcsa volt a korábbi mesefigurák valós életbe és környezetbe helyezése. Míg a korábbi mesék során ilyen érzésem nem volt, most kétségem támadtak annak kapcsán, hogy ez megtörténhet-e...

A szereplők között volt néhány olyan figura, aki nem igazán illett oda számomra (pl. Dr Kis János, unatkozó nagybirtokos, aki csak jött és ment, de semmi különöset nem csinált. Láz Jenő már érdekesebb volt.)

A lényeg, hogy egy 6 éves lány képzeletét jól megragadta a mese, alig várta, hogy folytassuk és próbálta kitalálni mi következhet.

Kávé érték: (3/5)
nemlátni: (0/5)

Szólj hozzá!

Címkék: könyv mese lázár ervin


A bejegyzés trackback címe:

https://olvasonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr32167670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása