Olvasónapló

Könyvek, amiket olvastam és szívesen ajánlok - vagy nem ajánlok - másoknak is. Nem irodalmi elemzés, inkább csak egy emlékeztető magamnak, hogy melyik könyv hogyan került hozzám, mit gondoltam róla...

Most Másoknál

Olvasnivalók

Könyvespolcomról

Ezeket olvashatod

2007.12.21. 18:11 spg

LibraryThing

Nemrégiben találtam rá a LibraryThing-re.

Ez egy közösségi könyvkatalogizáló oldal, ahol a saját könyveink hozzáadása után (vagy akár anélül is) belenézhetünk, hogy mások mit olvasnak, mit ajánlanak és persze mi is ajánlhatunk.

A fórumokban beszélgethetünk, a könyvekről megírhatjuk a véleményünket, segíthetünk az oldal magyarra fordításában - ami már majdnem készen van. Csak a nagyon ritkán megjelenő üzenetek maradtak angolok, de ilyen tempóban azok napjai is meg vannak számlálva.

Az Országos Széchenyi Könyvtár csatlakoztatása után a könyvek bevitele is mérhetetlenül egyszerűvé vált: elég az ISBN kódot megadni és máris rendelkezésünkre áll az összes kapcsolódó adat

A tagságnak többféle szintje van az ingyenestől a (szintén szinte ingyenes) élethosszig tartóig.

Mivel az oldal fordításában én is részt vettem van néhány ingyenes tagsági kuponom, ha valaki szeretne belőle jelezze a kommentekben.

Szóval találkozunk a LibraryThing-en!

Szólj hozzá!

Címkék: internet librarything


A bejegyzés trackback címe:

https://olvasonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr68271638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása